Appartement op het Noordereiland 03

We hebben weer een parel van een woning voor jullie! Dit recent gerenoveerde, karakteristieke 2 kamer appartement heeft alles wat je kan wensen. Een moderne keuken, badkamer waar je gerust samen je ochtend ritueel kan uitvoeren, ruime woonkamer met veel daglicht en het fantastische uitzicht over de koningshaven.

Ben jij op zoek naar een plek die centraal gelegen is en waar je ook tot rust kunt komen? Het Noordereiland kan jou dit bieden! De buurt kent een gemoedelijke sfeer waar je dorps woont in de stad. Dit betekent voor ieder wat wils! Doordat de buurt omringd wordt door de Nieuwe Maas aan de noordkant en de Koningshaven aan de zuidkant is de ligging uniek te noemen. Ontdek hier leuke zaakjes, zoals de koffiebar Koozie, Fadi’s voor Arabic food, Italiaans bij La Geatano en het zomerse pop-up visrestaurant A La Plancha. Door de verbinding met de Erasmusbrug en de Willemsbrug bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum en bezoek je makkelijk de populaire plekken. Ook de Kop van Zuid en Katendrecht, met haar Fenix Food Factory en Foodhallen, liggen in de directe omgeving waar je kunt genieten van culinaire of recreatieve uitstapjes. Tevens bevindt zich op het Noordereiland ook de opstapplaats voor de watertaxi. Noordereiland is the place to be!

Dit toffe 2kamer appartement heeft 1 ruime woonkamer, slaapkamer, aparte badkamer en toilet.

Hebben we jou enthousiast gekregen? Stuur ons een berichtje of bel maandag gelijk!

Dit object is inmiddels ingevuld. Houd de website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod.

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

  • €1375,- incl
  • huurwoning
  • 1 slaapkamers
  • 2 kamers
  • m2 woonoppervlakte
  • Rotterdam
  • Prins Hendrikkade 142a-03
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Terug naar overzicht