Appartement op het Noordereiland 04

Dit recent gerenoveerde, karakteristieke 2 kamer appartement heeft alles wat je kan wensen. Een moderne keuken, badkamer waar je gerust samen je ochtend ritueel kan uitvoeren, ruime woonkamer met veel daglicht en het fantastische uitzicht over de koningshaven.

Ben jij op zoek naar een plek die centraal gelegen is en waar je ook tot rust kunt komen? Het Noordereiland kan jou dit bieden! De buurt kent een gemoedelijke sfeer waar je dorps woont in de stad. Dit betekent voor ieder wat wils! Doordat de buurt omringd wordt door de Nieuwe Maas aan de noordkant en de Koningshaven aan de zuidkant is de ligging uniek te noemen. Ontdek hier leuke zaakjes, zoals de koffiebar Koozie, Fadi’s voor Arabic food, Italiaans bij La Geatano en het zomerse pop-up visrestaurant A La Plancha. Door de verbinding met de Erasmusbrug en de Willemsbrug bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum en bezoek je makkelijk de populaire plekken. Ook de Kop van Zuid en Katendrecht, met haar Fenix Food Factory en Foodhallen, liggen in de directe omgeving waar je kunt genieten van culinaire of recreatieve uitstapjes. Tevens bevindt zich op het Noordereiland ook de opstapplaats voor de watertaxi. Noordereiland is the place to be!

 

Als je binnen komt loop je de trap op naar de 2e verdieping, door de deur rechts kan je naar binnen. Hang je jas op, en loop naar boven. Hier kom je uit in de ruime woon/leef keuken, karakteristieke details zoals de balken zijn allemaal bewaard gebleven. Aan je rechterhand zal je de deur naar de slaapkamer vinden. De slaapkamer heeft openslaande deuren aan de achterzijde, vanaf hier kom je terecht op het ruime balkon met ook weer het fantastische uitzicht.

Hebben we jou enthousiast gekregen? Stuur ons een berichtje!

 

Dit object is inmiddels ingevuld. Houd de website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod.

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

  • €1575,- incl
  • huurwoning
  • 1 slaapkamers
  • 2 kamers
  • m2 woonoppervlakte
  • Rotterdam
  • Prins Hendrikkade 142A-04
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Terug naar overzicht