STUDENTEN WONING - Dunantstraat Rotterdam - West

We hebben een ultieme studenten woning beschikbaar!

Delfshaven wordt gevormd door de buurten Historisch Delfshaven en het Coolhaveneiland. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water. Het haventje is een echte blikvanger en wanneer het zonnetje schijnt kun je hier heerlijk een dagje vertoeven. Erg dichtbij bevindt zich de Heemraadssingel en de Nieuwe Binnenweg met o.a. een ruime keuze aan horecagelegenheden. Tevens heb je in de buurt alle stedelijke voorzieningen, basisscholen en kinderdagverblijven. Ten slotte is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, de uitvalswegen en het openbaar vervoer (de metro heeft een directe verbinding naar Hoek van Holland). Daarnaast is het nog geen vijf minuten fietsen van het Erasmus of de Hoge school Rotterdam.

Gelegen op de 2e verdieping begin je met 2 van de 4 slaapkamers, een riante badkamer, apart toilet en volledig uitgeruste keuken. De 3e verdieping houd de andere 2 slaapkamers, een toilet, keuken en ook badkamer. Geen file voor college 's ochtends! 
De woning wordt in zijn geheel verhuurd(één contract), wel staat het jullie vrij om zelf nieuwe huurders te werven en aan te dragen. Per kamer zou je uitkomen op een huurbedrag van €412,50 excl. voor deze locatie, een super prijs! 
Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Bel of mail ons! 

Dit object is inmiddels ingevuld. Houd de website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod.

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

  • €1650
  • huurwoning
  • 4 slaapkamers
  • 4 kamers
  • 130 m2 woonoppervlakte
  • Rotterdam
  • Dunantstraat 26a, Rotterdam
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Terug naar overzicht