14 geheel zelfstandige studio’s in het voormalige schoolgebouw aan de Madeweg

De Westlandse jeugd heeft de toekomst, alleen geen dak boven het hoofd. Hardwerkende jongeren komen maar moeilijk in aanmerking voor koopwoningen door de hoge huizenprijzen of diverse inkomensafhankelijke huurvormen.

Sociale huurwoningen kennen lange wachttijden en weinig doorstroming. De Westlandse jeugd ziet zich genoodzaakt buiten de regio te gaan wonen of tot in lengte van dagen in het ouderlijk huis te blijven.

'Prachtige appartementen voor starters'

14 geheel zelfstandige studio’s

Jonkheyd biedt een unieke woonervaring in Westland. In Monster, vlakbij de kust, realiseert Totalus in samenwerking met gemeente Westland 14 geheel zelfstandige studio’s in het voormalige schoolgebouw aan de Madeweg. Starters met een sociaal/maatschappelijke Westlandse binding krijgen hier de kans om zich in deze mooie regio te huisvesten. Door een leegstaand gebouw om te bouwen tot woonruimtes snijdt het mes aan 2 kanten.

Iedere unit, ter grootte van een klaslokaal, heeft een eigen keuken, douche en toilet. Het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk. De maandelijkse huurprijs is vanaf € 423,- per maand, exclusief nutsvoorzieningen. Als alles meezit kunnen deze woningen worden opgeleverd in oktober 2020.

Bekijk hier het nieuwsitem op WOS van 1 juli 2020: https://wos.nl/nieuws/artikel/veel-animo-voor-flexwoningen-isw-madeweg

Interesse in dit project?

Vul uw gegevens in het formulier in en wij houden u op de hoogte.

Uw gegevens

 

Ben je ingeschreven bij Woonnet Haaglanden?
* verplichte velden