Winkelruimte op de Bree

Tof pand te huur in Rotterdam zuid! Voldoende parkeer gelegenheid voor de deur, centraal gelegen op nog geen 2 minuten lopen van de Groene Hilledijk en ook Zuidplein ligt op loop afstand. Gevel reclame mag aangebracht worden, kelder tot beschikking voor eventuele bergruimte.  U dient zelf bestemmingsplan na te gaan of uw winkel/kantoor/salon mogelijk is op deze locatie. 
Huurprijs
€ 895,- per maand, te vermeerderen met de geldende BTW tarief.

Opzegtermijn
1maand.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan. Bij afspraken huur overeenkomst kan dit eventueel aangepast worden.

Zekerheidstelling
Een borg ter grootte van twee maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Huurtermijn
Huurperiode van 1 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 1 jaar.

Parkeren
De parkeergelegenheid (betaald parkeren) is uitstekend te noemen. Er is de mogelijkheid dat er van het parkeerbedrijf Rotterdam een vergunning wordt aangevraagd onder voorbehoud van het aantal gegadigden op de wachtlijst.

 

Dit object is inmiddels ingevuld. Houd de website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod.

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

  • €800
  • 0 slaapkamers
  • 1 kamers
  • 50 m2 woonoppervlakte
  • Rotterdam
  • Bree 15c
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Terug naar overzicht