Soms is de periode van leegstand onzeker. Het kan zijn dat een leegstaand pand opnieuw wordt ontwikkeld, maar dat de nieuwe bestemming nog niet bekend is. Of dat een vergunning aangevraagd moet worden voor sloop, maar het lang duurt voordat dit geregeld wordt. Het tijdelijke bewaken van een leegstaand pand door middel van anti-kraak is dan een goede oplossing. Door bewoners of ondernemers in een voormalig schoolgebouw of kantoorpand te laten wonen of werken, is er minder kans op inbraak, schade of diefstal tijdens de periode van leegstand. Ook zorgt dit er voor dat de omgeving niet verpauperd. U als eigenaar ontvangt een vast maandelijks bedrag tot aan het moment van sloop, verkoop of herontwikkeling.
In de tussentijd zijn starters of ander doelgroepen die via 'normale' kanalen op zoek zijn naar een huis maar wat blij met de woonruimte die u ze biedt.  Beide partijen tevreden en Totalus regelt het voor u, van werving tot oplevering, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken.

Denk bij tijdelijke invulling bijvoorbeeld aan de volgende vormen van huisvesting:

  • Anti-kraak woonruimte (bijvoorbeeld wonen in een voormalig schoolgebouw, kantoorpand, buurthuis, appartement of woonhuis in afwachting van sloop of verkoop)
  • Anti-kraak werkruimte (bijvoorbeeld een atelier, kantoorruimte, opslag, productie ruimte, workshop ruimte of personal training/yoga studio in diverse soorten gebouwen)

Wilt u meer informatie over deze vorm van service? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier het actuele anti-kraak aanbod

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op voor meer informatie!