Interview met Matthijs Stoffels in VG Visie

In het interview in het blad VG Visie vertelt Matthijs meer over de boodschap én noodzaak van Totalus: beter omgaan met de huidige leegstand. Er is zoveel winst te halen op dit gebied.

Documentaire WOS 'Kansloos' - Westlandse starters

Er is al langer sprake van krapte op de woningmarkt, maar de laatste jaren wordt het probleem steeds groter. Er zijn simpelweg te weinig betaalbare woningen en de vraag is groot. Totalus zet zich in om extra woonruimtes te creëren. 

Maatschappelijk belang

Met de inzet van Totalus kunnen we leegstaande bedrijfspanden of schoolgebouwen teruggeven aan de maatschappij en een nuttige (tijdelijke) functie geven. 

Onze trots : De nieuwe Camerabox!

Totalus presenteert met trots: onze Camerabox. Een nieuwe camera, vele malen beter dan alle andere 
beveiligingscamera's voor bouwterreinen en kraakpanden. Lees meer over de camera in deze blog. 

Antikraak wonen : regels en wetten

Is antikraak wonen interessant voor jou? Of denk je erover om jouw leegstaande pand te verhuren en is antikraak een optie? We kunnen ons voorstellen dat deze manier van leengebruik veel vragen oproept bij beide partijen. In dit artikel lees je alles over de regels en wetgevingen rondom antikraak wonen. 

Uw pand beveiligen met Totalus

Bent u eigenaar van een leegstaand pand of een leegstaande woning? Het is belangrijk om uw eigendommen goed te beveiligen, ook als u er niet (meer) woont. Lees alle over mogelijke vormen van beveiliging bij Totalus. 

Een woning bij Totalus

Interview met starters op de woningmarkt. Robin en Melanie bewonen een pand dat onder beheer staat van Totalus. Hoe bevalt het hen om te wonen in een leegstandwoning?

Totalus behaalt KLB Certificaat

We zijn heel trots en blij dat we onszelf nu een gecertificeerd bedrijf in het Beheren van Leegstaand Vastgoed mogen noemen.

Maatregelen ivm Coronavirus

Zoals zo velen ondervinden ook wij in onze panden en ons kantoor de gevolgen van het Corona virus.

Anti-kraak werkruimte

Interview met Ferdy Korpershoek, 1 van de ondernemers die gebruik maakt van een anti-kraak werkruimte in het voormalige gemeentehuis in 's-Gravenzande.

Oplossingen voor leegstand

Kraken is sinds 2010 verboden. Maar toch gebeurd het nog steeds. Wat is kraken precies en waarom doen krakers dit?