Interview met Matthijs Stoffels in VG Visie

Totalus is deze zomer terug te vinden in de speciale zomereditie van het tijdschrift VG Visie. In dit tijdschrift wordt geschreven over de ontwikkelingen in de wereld van het vastgoed en vastgoedondernemers. Wij vinden het een hele eer om hier deel van uit te maken en onze visie in dit blad te kunnen verkondigen.

Twee pagina’s gevuld met een duidelijke verwoording van onze visie door Totalus’ directeur Matthijs Stoffels.
In het interview vertelt Matthijs meer over de boodschap én noodzaak van Totalus: beter omgaan met de huidige leegstand. Er is zoveel winst te halen op dit gebied. Het is zo zonde om oude schoolgebouwen en zorgcomplexen met hekken erom te laten wachten op de sloop. Totalus ziet deze gebouwen liever bewoond, en dan bij voorkeur door de starters op de woningmarkt die simpelweg nergens naartoe kunnen door het nijpende woningtekort.  
Gemeenten en vastgoedeigenaren zijn zich niet genoeg bewust van de mogelijkheden, waarvan zij - letterlijk - de sleutel in handen hebben. Wanneer deze gebouwen overgedragen worden aan Totalus, kunnen de eerste bewoners er binnen een jaar in. Een plek waar starters ook daadwerkelijk kunnen starten. Waar ze kunnen sparen en oriënteren, totdat ze een meer permanente woning betrekken.

Met dit artikel hopen we ogen te openen en meer mogelijkheden te creëren. Totalus is klaar voor de uitdaging en meer projecten zoals ons lopende project ‘Jonkheyd’.

Lees hier het gehele artikel.

Bent u vastgoedeigenaar en wilt u meer informatie over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op via matthijs@totalus.nl of 010 - 3048385.Deel via: