14 geheel zelfstandige studio’s in het voormalige schoolgebouw aan de Madeweg

De Westlandse jeugd heeft de toekomst, alleen geen dak boven het hoofd. Hardwerkende jongeren komen maar moeilijk in aanmerking voor koopwoningen door de hoge huizenprijzen of diverse inkomensafhankelijke huurvormen.

Sociale huurwoningen kennen lange wachttijden en weinig doorstroming. De Westlandse jeugd ziet zich genoodzaakt buiten de regio te gaan wonen of tot in lengte van dagen in het ouderlijk huis te blijven.

'Prachtige appartementen voor starters'

14 geheel zelfstandige studio’s

Jonkheyd biedt een unieke woonervaring in Westland. In Monster, vlakbij de kust, realiseert Totalus in samenwerking met gemeente Westland 14 geheel zelfstandige studio’s in het voormalige schoolgebouw aan de Madeweg. Starters met een sociaal/maatschappelijke Westlandse binding krijgen hier de kans om zich in deze mooie regio te huisvesten. Door een leegstaand gebouw om te bouwen tot woonruimtes snijdt het mes aan 2 kanten.

Iedere unit, ter grootte van een klaslokaal, heeft een eigen keuken, douche en toilet. Het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk. De maandelijkse huurprijs is vanaf € 423,- per maand, exclusief nutsvoorzieningen. Updates hierover volgen! Wil jij als eerst op de hoogte zijn, meld je dan nu alvast aan hiervoor.

Bekijk hier het nieuwsitem op WOS van 1 juli 2020: https://wos.nl/nieuws/artikel/veel-animo-voor-flexwoningen-isw-madeweg

Interesse in dit project?

 

Vul uw gegevens in het formulier in en wij houden u op de hoogte. Dit is nog niet de definitive aanmelding, wel krijg jij nu als eerst de link om dit te doen.

 

 

UPDATE 13-10-2020

Zoals verwacht zijn wij nog heel hard bezig achter de schermen om alles rond te krijgen voor de start. Denk hierbij aan vergunningen, parkeer problematiek, onderzoeken etc etc. Hierdoor is de in eerste instantie bedachte start data niet haalbaar, wel werken wij allemaal keihard om dit z.s.m te realiseren (wie weet eind 2020!). We willen jullie bedanken voor de onwijs leuke, en positieve feedback op Jonkheyd! We hopen dan ook jullie bij de volgende update te kunnen vertellen dat we gaan starten. 
Wil jij hiervan als eerste op de hoogte zijn? Vul het formulier in.

Uw gegevens

Ben je ingeschreven bij Woonnet Haaglanden?
* verplichte velden