14 geheel zelfstandige studio’s in het voormalige schoolgebouw aan de Madeweg

De Westlandse jeugd heeft de toekomst, alleen geen dak boven het hoofd. Hardwerkende jongeren komen maar moeilijk in aanmerking voor koopwoningen door de hoge huizenprijzen of diverse inkomensafhankelijke huurvormen.

Sociale huurwoningen kennen lange wachttijden en weinig doorstroming. De Westlandse jeugd ziet zich genoodzaakt buiten de regio te gaan wonen of tot in lengte van dagen in het ouderlijk huis te blijven.

'Prachtige appartementen voor starters'

14 geheel zelfstandige studio’s

Jonkheyd biedt een unieke woonervaring in Westland. In Monster, vlakbij de kust, realiseert Totalus in samenwerking met gemeente Westland 14 geheel zelfstandige studio’s in het voormalige schoolgebouw aan de Madeweg. Starters met een sociaal/maatschappelijke Westlandse binding krijgen hier de kans om zich in deze mooie regio te huisvesten. Door een leegstaand gebouw om te bouwen tot woonruimtes snijdt het mes aan 2 kanten.

Iedere unit, ter grootte van een klaslokaal, heeft een eigen keuken, douche en toilet. Het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk. De maandelijkse huurprijs is vanaf € 423,- per maand, exclusief nutsvoorzieningen.

De eerste inschrijf termijn is gesloten. Wil jij mee in de tweede ronde of voor de reservelijst? Meld je aan via onderstaand formulier. 

Bekijk hier het nieuwsitem op WOS van 1 juli 2020: https://wos.nl/nieuws/artikel/veel-animo-voor-flexwoningen-isw-madeweg

UPDATE 10-12-2020

Het is zo ver, de vergunning is erdoorheen voor project Jonkheyd!!

Wat houdt dit in? Voor nu nog niet heel veel. We kunnen de plannen verder uitbreiden, materialen bestellen, klussers inhuren en natuurlijk binnenkort een stapje verder in het selectieproces voor onze nieuwe enthousiaste huurders. Over eventuele uitnodigingen, oplevering etc. kunnen wij nu nog niks vertellen. We zijn druk bezig met alle ingezonden mails van alle gegadigden te beoordelen in samenwerking met de gemeente Westland. En, dit waren er heel veel! Iedere aanmelding heeft ondertussen een respons gekregen.

Zal onze volgende update hierover de startdatum zijn? Houd ons zeker in de gaten. 

Uw gegevens

Ben je ingeschreven bij Woonnet Haaglanden?
* verplichte velden