Uw pand beveiligen met Totalus

Eén van de services die Totalus biedt is beveiliging. De aanvragen voor beveiliging nemen richting het einde van het jaar behoorlijk toe.  De dagen zijn korter, de avonden langer. Deze donkere avonden, met minder mensen op straat, maken leegstaande gebouwen een stuk aantrekkelijker voor inbrekers. Extra beveiliging is dus een goede keuze. In deze blog leest u alles over wat Totalus te bieden heeft op dit gebied. 
 
Beveiliging van panden is vooral in trek wanneer de eigenaar nog niet precies weet wat ermee moet gebeuren. Een gebouw komt dan (nog) niet in aanmerking voor anti-kraak en er is ook nog niet besloten of het gesloopt of gerenoveerd moet worden. Soms betreft het een pand dat wel weer bewoond gaat worden, bijvoorbeeld door anti-kraak, maar moeten er eerst nog inspecties uitgevoerd worden.  
In de tijd dat uw vastgoed leegstaat, wilt u dat het goed beveiligd wordt. Totalus kan dat voor u regelen op een professionele en betrouwbare manier. Zo bieden wij de volgende manier van beveiliging: 
 
- Plaatsen van bouwhekken; 
  Door het plaatsen van bouwhekken rondom, wordt het pand zichtbaar afgesloten en moeilijker bereikbaar voor krakers. Deze bouwhekken hebben we bij Totalus op voorraad, deze kunt u van ons huren, wij regelen de rest. 
- Dichtzetten met houten platen;  
  De ramen en deuren worden afgesloten met houten platen, zo kunnen ongewenste personen zichzelf geen toegang verlenen tot het pand. Wij zullen regelmatig tijdens inspectierondes controleren of de houten platen nog netjes op hun plek zitten. 
- Mobiele alarmsystemen; 
  In het pand plaatsen wij mobiele alarmsystemen die bijvoorbeeld warmte en beweging detecteren. Wij krijgen een melding binnen als er beweging is in het gebouw en kunnen hier direct actie op ondernemen.   Ook kunnen wij verlichting plaatsen die aangaat bij beweging. Dit schrikt ongewenste bezoekers af op bijvoorbeeld bouwplaatsen.                                   
- Surveillance rondes; 
  Door het rijden van surveillance rondes wordt er actief toezicht gehouden op uw pand. Er kunnen inspectierondes gelopen worden in en om het pand en ongewenste personen worden weggestuurd. 
 
Wilt u meer weten over de beveiliging van Totalus of heeft u vragen over kosten en inzetbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op.  

Deel via: