Onze trots : De nieuwe Camerabox!

Goede beveiliging van uw leegstaande pand of bouwterrein is heel erg belangrijk. Totalus biedt meerdere vormen van beveiliging: zoals het plaatsen van bouwhekken, het dichtzetten met houten platen, het rijden van surveillance rondes én het plaatsen van mobiele alarmsystemen. Deze laatste optie is een populaire en er vinden op het gebied van mobiele alarmsystemen momenteel grote ontwikkelingen plaats. Graag infomeren wij u over de Totalus CameraBox! 
 
De kleine, handzame camera is dé nieuwe gadget om uw gebouwen of terreinen te beveiligen op het moment dat er niemand fysiek aanwezig is. Deze camera belichaamt een grote stap voorwaarts in de beveiligingswereld. In tegenstelling tot voorgangers en concurrenten beschikt deze camera over een back-upaccu, zodat u altijd verzekerd bent van beveiliging. De camera gebruikt geen kostbare ruimte op de grond en de beeldkwaliteit is niet alleen bovengemiddeld goed in zowel licht als donker, de camera is ook in staat om bewegende objecten te volgen. Door deze toevoegingen wordt het aantal valse meldingen geminimaliseerd en kunnen we op afstand ook beter beslissen of het inschakelen van politie noodzakelijk is.

Door het formaat van deze camera is hij gemakkelijk en vrijwel onzichtbaar te plaatsen. Wij raden aan om de 
CameraBox op minimaal 2,5 meter hoogte te plaatsen. Wij plaatsen hem voor u op iedere gewenste plek. Denk hierbij aan een hek, een lantaarnpaal, een boom, een vlaggenmast of een muur.  Het is ook mogelijk om op een groter terrein meerdere camera’s op te hangen en deze te koppelen.  
Doordat de CameraBox beschikt over een internetverbinding via een kabel, Wifi of 4G, is er altijd contact met de meldkamer mogelijk. Ook de klant kan te allen tijde gratis meekijken met de CameraBox op bijvoorbeeld telefoon of tablet.  
Totalus en de klant stellen samen een protocol op zodat voor iedereen duidelijk is welke stappen we nemen bij een melding. 

De CameraBox wordt aangesloten op een elektriciteitsnetwerk, maar beschikt ook over een accu. Mochten er problemen zijn met de stroomtoevoer, dan kan de Camerabox door deze accu nog 48 uur actief blijven. Medewerkers van Totalus voorzien de box van elektra of vervangen de accu, dit hoeft u niet zelf te doen. Alle beelden die gemaakt worden door de Camerabox worden minimaal een week bewaard.  
 
Wilt u meer weten over deze handige en handzame camera? Neem contact op via info@totalus.nl of vul het contactformulier in op onze site https://www.totalus.nl/contact. 

 

 

 

 

 

Deel via: