Maatschappelijk belang

Om ons heen zien we het steeds meer gebeuren: kantoorpanden of schoolgebouwen die leeg komen te staan door economische ontwikkelingen. Aan de andere kant groeit het tekort aan woningen voor een ruim aantal doelgroepen. Denk hierbij aan starters, arbeidsmigranten of spoedzoekers.

Totalus adviseert u graag over dit vraagstuk. Hoe kunnen we leegstaand vastgoed weer teruggeven aan de maatschappij en nieuw leven in blazen, voor een korte of langere periode?
Voor ieder project hebben we een passende oplossing. Ook weten we de weg te vinden voor diverse subsidie aanvragen en vergunningstrajecten en hebben we warme contacten met diverse zorginstanties. 
We bieden graag oplossingen voor gemeenten, woningcorporaties en vastgoedeigenaren waarmee uw vastgoed een maatschappelijke functie vervult. Wij nemen al het werk hiervoor uit handen: van aanvraag tot verbouwing en van werving tot technisch onderhoud. We hebben al diverse projecten voorzien van een nieuwe functie en talloze mensen blij gemaakt die steeds tussen het gat op de woningmarkt vielen.

Wilt u meer informatie over deze manier van werken? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!

Deel via: